Image
Image

Golfpark De Hildenberg

Golfen in Friesland Drenthe

Lekker even er tussenuit en dan genieten van het golfen in Friesland Drenthe, dit is mogelijk als u een golf villa boekt via vakantiehuis-Appelscha.nl. Ervaar de luxe en sfeervolle vakantiewoning met sauna waar maar liefst zes personen welkom en ook honden zijn toegestaan, maar ook voor de kinderen is er veel te doen, zoals een trampoline in de ruime tuin. In de infraroodsauna kunt u heerlijk ontspannen waardoor u echt tot rust kan komen. Ervaar de golfsport, dat is toch een must-do tijdens uw vakantie zo dicht verblijven aan golfbaan Buitenplaats de Hildenberg gelegen in het Drents-Friese Wold. Ervaar golf boek een paar lessen en sla eens een balletje. Reserveer een leuk vakantiemoment voor jong en oud.

Vakantie vieren en golfen in Friesland / Drenthe

De luxe vakantie-villa biedt veel privacy door middel van bosschages en diverse beschutte terrasjes. En met een tuin gelegen op het zuid / zuidwesten heeft u de hele dag zon. Fietsen lang het fietsknooppunt netwerk is een absolute aanrader in de regio Friesland - Drenthe. Terrasjes zijn op de het golfpark, in Appelscha zelf, maar ook in de omliggende authentieke brinkdorpen genoeg te vinden. Voor de door u zelf meegebrachte fietsen is er een aparte buitenruimte waar u uw fietsen of golftas veilig kunt opbergen. Neemt u uw eigen fietsen niet mee? Bij Kramer Fietsverhuur aan de Boerenstreek vlak bij het VVV Toeristen Informatie Punt kunt u gemakkelijk fietsen huren. Als u een kijkje neemt op vakantiehuis-Appelscha.nl zie je wat er zoal te doen is bij de villa en in de regio Friesland - Drenthe . U zult zien dat u tijdens de geboekte golfvakantie niets tekort gaat komen.

Geniet van het golfen in Friesland / Drenthe


Steeds meer mensen vinden het leuk als ze op vakantie ook wat leuks kunnen doen, zoals golfen in Friesland - Drenthe. Daarom kunt u hier een mooi vakantiehuis of villa boeken via vakantiehuis-Appelscha.nl. Geniet van een welverdiende vakantie in het vakantiehuis direct gelegen aan de golfbaan van Appelscha. Ons luxe vakantiewoning met sauna en ligbad heeft dan ook geboekt aan de 9 holes golfbaan van het Drents-Friese Wold. Geniet hier van en ook van deze mooie omgeving waar u zeer goed kunt wandelen en fietsen. Als er vragen zijn kunt u ons ook telefonisch contacten 06539339195 of online boeken via de site, hier kijkt u wat er vrij is en kunt ons vakantiehuis direct reserveren. Geniet van luxe en golfen in Friesland - Drenthe.